По случай 1-ви юни – безплатни прегледи на деца с наднормено тегло

Публикувано на 31 05 2018

По случай Международния ден на детето – 1-ви юни, Център за лечение на деца с наднормено тегло при  МЦ „Детско здраве“ обявява  безплатни прегледи на деца и юноши до 18г. с наднормено тегло и затлъстяване.

Инициативата е провокирана от увеличаващия се процент на децата с наднормено тегло и затлъстяване и необходимостта от адекватно лечение. При нас  пациентите получават цялостна оценка за здравословното си състояние и чрез комплексен подход на опитни специалисти – детски ендокринолог, психолог, диетолог и кинезитерапевт.

Препоръчаните от специалистите лабораторни изследвания могад да се направят в съответните центрове при специални, по-ниски цени. Предлагаме и пакети за диагностика, проследяване и лабораторни изсладвания при изключително изгодни условия. При наличие на съпътстващи заболявания, пациентите се консултират със съответните детски специалисти.

Моля, обърнете се към съответните регистратури за повече информация.

Първоначалните прегледи ще се извършват от детските ендокринолози Д-р Антоанета Костова– във филиал „Ами Буе“№27 и Д-р Елена Вучкова – във филиал ул.“Маестро Кънев“ №4.

 

Дати за безплатни прегледи:

Филиал „Ами Буе“№27 – Д-р Антоанета Костова – на 6 и 11.06.2018г.

Филиал „Маестро Кънев“№4 – Д-р Елена Вучкова – на 5 и 12.06. 2018г.

По време на консултациите ще бъде направена цялостна оценка на здравословното състояние на детето и ще бъдат направени препоръки за лабораторни и други изследвания. Консултациите са предназначени за първична диагностика и изключват пациенти, които в момента провеждат лечение на наднормено тегло. Не се изискват направления или друга документация.

В МЦ“Детско здраве“ предлагаме специално разработена програма за борба с наднорменото тегло и съпътстващите заболявания, с които постигаме здравословна и трайна редукция в кръткосрочен и дългосрочен план. Повече за Центъра за лечение на деца с наднормено тегло при МЦ „Детско здраве“ можe да намерите на: https://goo.gl/ZfBH5j

Всички безплатни прегледи ще се извършват след предварително записване на час на  02/952 42 97, 0888 223 062 – филиал ул.“Ами Буе“ № 27 и   0888 906 811  – филиал ул.“Маестро Кънев“ №27.

Абонирай се за нашия бюлетин