Болница"Здравето"- ДЕЖУРЕН ПЕДИАТЪР - понеделник - неделя 24/702/491-17-19 и 0888/90-68-11 - ДЕНОНОЩНО

МЦ”Детско здраве”

МЦ “Детско здраве”

МЦ „Детско здраве“ е създаден през 2000г. На 07 май 2013 година се откри втория филиал на центъра.Той се намира в новата болница „Здравето” в кв. Овча купел, на ул. „Маестро Кънев” № 4. Разширявайки дейността си и районирайки я в градския център, и в западната част на столицата – осигуряваме допълнителен достъп и транспортно удобство на нашите пациенти.


Във филиалите на МЦ „Детско здраве” работят водещи специалисти в областта на детското здравеопазване, като се предлагат прегледи и консултации и за цялото семейство. Нашите предимства са диагностика, лечение и избор на филиал на едно място, на всеки нуждаещ се от услугите ни. И в двата филиала се извършват консултации за възрастни.

Прегледите в двата филиала се извършват със записан час.

Моля, обадете се предварително на +359 88 890 6811!  Това ще ви спести време.

 

Предимствата да дойдете при нас са:

– Високо качество на предлаганите медицински услуги.

– Професионализъм на персонала и съвременната апаратура.

– Бърза и точно диагностика. Не губите нерви и време в обикаляне. Всички нужни специалисти са на едно място. Точното лечение може да започне без излишно закъснение.

– Филиал „Ами Буе ” 27 работи от понеделник до събота с предварително записване. Филиал „Маестро Кънев“ работи без почивен ден с предварително записване. Има дежурен педиатър денонощно. Всички специалисти и консултанти са на смени и на повикване.

– Предлагаме и консултации с водещи специалисти в чужбина онлайн и на място.

– Удобно градско райониране на МЦ „Детско здраве” – широк център и западна градска част.

Call Now ButtonЗапишете час за преглед