Разширен пакет ГИНЕКОЛОГИЯ с включена хистероскопия – 680 лв.

Публикувано на 25 05 2022

Болница „Здравето“ предлага на вашето внимание разширен пакет „Гинекология“ с включена Хистероскопия на специална нова цена от 680 лева. Стара цена: 1100 лв.

Untitled design 2 5
д-р Калоян Персенски,
акушер-гинеколог

Прегледите и процедурите (вкл. хистероскопия) се извършват от д-р Калоян Персенски, акушер-гинеколог/хирург, с над 20 години опит.

Хистероскопията е оглед на вътрешността на матката с помощта на оптичен телескоп, наречен хистероскоп –инструмент, съчетаващ оптична система и осветително тяло. 

Хистероскопията се използва се като диагностично средство и хирургичен метод, позволяващ извършването на редица гинекологични операции.

“Хистероскопията е иновативен метод, който се използва за лечение на патология на ендометриума или лигавицата от вътрешната страна на матката и чрез който могат да се открият и отстранят патологични образувания. Предимството му пред старите методи като абразио е, че може съвсем точно да се види къде се намира сравнителния участък, да се вземе и да се изпрати за хистология.  По този начин се избягват голяма част от усложненията свързани с по-дълъг болничен престой и по-голяма кръвозагуба”, споделя с нас д-р Калоян Персенски. 

Хистероскопията обикновено се извършва под анестезия и е безопасна манипулация с нисък риск.

Untitled design 4
Хистероскопията е оглед на вътрешността на матката с помощта на
оптичен телескоп, наречен хистероскоп.

Разширен пакет „Гинекология“ включва:

Гинекологичен преглед

Цитонамазка (РАР – тест)

Ехография (видеозон) – при която могат да се установят изменения, които не се откриват при рутинен преглед.

ЕКГ – консултация с Интернист

Консултация с Анестезиолог

Кръвни изследвания или други диагностични тестове

Хистероскопия

Хистологично изследване

Д-р Калоян Персенски преглежда всеки вторник и четвъртък от 09:00 до 13:00 часа в МЦ “Детско здраве”, София, ул. Маестро Кънев 4. Запишете своя час за гинекологична профилактика тук.

Абонирай се за нашия бюлетин