Индивидуална терапия с фъстъци за преодоляване на алергията към тях

Публикувано на 17 06 2020

Преди едно поколение алергиите, причинени от фъстъци, бяха рядко срещани. Сега, все повече деца ги проявяват. Нашата цел е да осигурим на малките ни пациенти и техните родители един спокоен живот! 

Скоро една от най-страшните алергии – към фъстъчените продукти може да бъде победена, казва    д-р Мирослава Рашева – специалист Алерголог и Педиатър с богат международен опит и професионални интереси в диагностиката и лечението на дихателна, хранителна и медикаментозна алергия. Член е на RCPCH (Royal College of Paediatrics and Child Health) и Българската Асоциация по Алергология. Провежда ежедневни дискусии на клинични случаи и обучение на младши лекари като част от работния процес.

За първи път в България в Болница „Здравето“ стартира провеждането на индивидуална терапия с фъстъци за преодоляване на алергията към тях, за деца над 5 години, като се действа директно върху имунната система. Целта е намаляване чувствителността на организма към даденият алерген, чрез приемане на контролирани дози фъстък. ✨

Болница „Здравето“ Ви предлага лечение на страшната алергия. Осигурете на децата си живот без страдание! Заповядайте при нас и се информирайте, относно цялата процедура и нейната продължителност.

✔️Необходимо е предварително записване на час!
☎МЦ „Детско здраве“ – ул.“Маестро Кънев“ №4
☎️ 02/491-17-19 , 02/491-17-55 и 0888 906811

Абонирай се за нашия бюлетин