Безплатни прегледи за деца с наднормено тегло

Публикувано на 21 05 2018

Екипът на МЦ „Детско здраве“ се включва активно в борбата с наднорменото тегло и затлъстяването при децата, стартирайки БЕЗПЛАТНИ първични прегледи.

На 23.05., 28.05. и 30.05. 2018г. детските ендокринолози  Д-р Антоанета Костова и Д-р Елена Вучкова ще извършват БЕЗПЛАТНИ първични прегледи и консултации на деца до 18г.

Инициативата е провокирана от увеличаващия се процент на децата с наднормено тегло и затлъстяване и необходимостта от адекватно лечение. При нас  пациентите получават цялостна оценка на здравословното състояние от опитни специалисти – детски ендокринолог, психолог, диетолог и кинезитерапевт.

В МЦ“Детско здраве“ предлагаме специално разработена програма за борба с наднорменото тегло и съпътстващите заболявания. По този начин постигаме здравословна и трайна редукция в кръткосрочен и дългосрочен план.

Повече за Центъра за лечение на деца с наднормено тегло при МЦ „Детско здраве“ може да намерите тук.

Необходимо е задължително записване на час за преглед на  02/ 952 42 97, 0888 906 811. Прегледите ще се провеждат и в двата филиала на МЦ“Детско здраве“ – ул.“Ами Буе“ № 27 и ул.“Маестро Кънев“ №4.

Абонирай се за нашия бюлетин