кристина филипова

Кристина Филипова

Клиничен психолог

Запази час

Прием

Работи с деца

Договор с НЗОК

n/a

Платен прием

Първичен амбулатерен преглед: 80лв.

Биография

Кристина Филипова е клиничен психолог и системен психотерапевт. Интересите ѝ са насочени към работа с деца с новооткрит диабет или влошен контрол на кръвната захар и семействата им, деца с някои обучителни затруднения, двойки с репродуктивни проблеми, паник атаки и тревожност, фобии при деца и възрастни, работа с онкоболни, проблеми с мотивацията, себепознанието и себереализирането.

Образование

Кристина Филипова завършва научно-образователна степен магистър по Семейна терапия и консултиране към Софийски университет Св. Климент Охридски и магистър по Клинична психология към Югозападен университет Неофит Рилски.

Квалификации
  • Член на Българска асоциация по психотерапия;
  • Участие в многобройни семинари и тренинги по специалността;
  • Специализация по психотерапия – системна психотерапия към Психотерапевтичен институт по социална екология на личността, 7 години;
  • Работа под супервизия, групи за личен опит в различни терапевтични модалности като: позитивна психотерапия, когнитивно-поведенческа психотерапия, психиатрия, фамилни констелации и др.
Биография

Кристина Филипова практикува като доброволец в Асоциацията за подпомагане и обучение на деца и възрастни с аутизъм и други заболявания в Long Island NY, 2008 г. От 2009 г. е сътрудник към Детска педиатрична болница София към Отделението по ендокринология. През периода 2014 г. – 2020 г. е обучител и терапевт в мащабни Европейски проекти, като: Превенция на училищна агресия, Подкрепа на жени пострадали от насилие“ и др. От 2007 г. работи и като частно практикуващ специалист. Към момента е част от екипа специалисти на Болница Здравето и МЦ Детско здраве.

Абонирай се за нашия бюлетин