Болница"Здравето"- ДЕЖУРЕН ПЕДИАТЪР - понеделник - неделя 24/702/491-17-19 и 0888/90-68-11 - ДЕНОНОЩНО

Отделение по обща и пластична хирургия и урология

Обща информация
Нашите специалисти
Работно време

В Отделението по обща и пластична хирургия и урология на болница “Здравето” прилагаме диагностични и хирургични методи за второ ниво на компетентност.  Извършваме   диагностика,  лечение,  оперативна и консултативна дейност на планов и спешен  прием. Работата на лекарите е насочена към модерните и щадящи  оперативни техники, предполагащи максимално бързо възстановяване на пациента и връщането му към нормален начин на живот. Отделението по обща  и пластична хирургия и урология на болница “Здравето” разполага с три модерни операционни зали – една за септична и две за асептична хирургия. Те са оборудвани по изискванията на съвременните европейски стандарти. Имаме договор с детски хирург, което  гарантира оперативни интервенции при деца. В отделението се извършват малки и средни по обем коремни и урологични операции, пластично-възстановителни  и естетична интервенции за подобряване на външния вид.

Отделението по хирургия и пластична хирургия и урология  заедно с Отделението по Анестезиология са разположени на третия етаж. Болничните стаи са със собствен санитарен възел, климатична система, интернет /Wi Fi/.

Хирургични операции, които се извършват в отделението

Различни хирургични интервенции в следните направления :

Оперативно лечение и консултации

Оперативни процедури при слабинни, пъпни, следоперативни и други хернии.Оперативно лечение при хемороиди, перианални фистули, анални фисури, дермоидни кисти и други заболявания на ануса и перианалното пространство. Оперативно лечение на щитовидна жлеза, тумори на кожа и подкожие, лигавици. Съвременна, безболезнена процедура при хемороидална болест (Трансанална девазкуларизация THD).

Хирургия на млечната жлеза
Урологични операции
Пластично-възстановителна и естетична хирургия