Болница"Здравето"- ДЕЖУРЕН ПЕДИАТЪР - понеделник - неделя 24/702/491-17-19 и 0888/90-68-11 - ДЕНОНОЩНО

Условия за ползване и политика на поверителност

Условия за ползване и политика на поверителност

Вашата лична информация ще бъде третирана като поверителна в съответствие с приложимите разпоредби за защита на данните, посочени в Българското законодателство за защита на личните данни и в тези Условия за ползване и политика на за поверителност.

1. Информацията събирана от нас

1.1. Лични данни на потребителя

Целият уебсайт може да се ползва без регистрация.

Част от Вашата информация ще се съхранява, ако например, общувате с администраторите на сайта. Предоставянето на тази информация става единствено на доброволна основа.

Информацията, която събираме за Вас при създаване на профил в сайта е следната:

  • Потребителско име и/или име
  • Адрес на електронна поща
  • Телефон за контакт

Вашият e-mail и парола никога няма да са видими за останалите потребители. Ние няма да разкриваме тези данни на трети лица и/или да им ги предоставяме по друг начин.

Всяка социална мрежа си има собствена политика за поверителност.

Моля да се информирате за условията на социалната мрежа, която ще използвате за влизане на нашият сайт.

1.2. Данни за влизане

Когато посетите нашия сайт и всеки път, когато избирате даден файл, нашият сървър събира информация за тези процеси (например дата и час на свързването, тип на браузъра и др.). Тези данни не се третират като лични данни. По този начин ние не сме в състояние да свържем записаните данни с конкретно лице.

Цялата информация се използва от нас само за статистически цели и за откриване на дефектни връзки или програмни грешки. Разкриване на информация на трети лица няма да има. Тези данни не се комбинират от нас с други данни.

1.3. Google Analytics

Нашият сайт използва Google Analytics, услуга за уеб анализ, предлагана от Google, Inc (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; Google). Google Analytics използва “бисквитки”, които са файлове, съхранявани на компютъра ви, за да се анализира използването на сайта.

Само във в изключителни случаи пълният IP адрес се предава към сървър на Google в САЩ и се съкращава там. От наше име Google ще използва тази информация за оценка на използването на уебсайта, за съставяне на доклади за дейността на сайта и за предоставяне на други услуги, свързани с ползването на сайта. IP адресът, който се споделя от вашия браузър, не е свързана с никакви други данни, съхранявани от Google.

Вие имате възможност да спрете използването на “бисквитки”, като изберете подходящите настройки на вашия браузър. Въпреки това, Ви обръщаме внимание, че няма да можете да използвате всички функции на този сайт.

3. Политика за защита на личните данни

„МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД са регистрирани по реда на Закона за защита на личните данни като администратори на лични данни.
„МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД събират, съхраняват, обработват и ползват лични данни на потребителите за целите на функционирането на сайта и конкретно във връзка с идентифицирането на потребителите, ползващи услугите ни.

„МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД могат да продължат да съхраняват за статистически цели личните данни на потребителите, регистрирани в сайта и след прекратяване на тяхната регистрация, като уведомят за това Комисията за защита на личните данни.

Със стартиране регистрацията в www.zdraveto.com  потребителите дават доброволно безусловното си съгласие в съответствие с чл. 4, ал. 1 т. 2 от Закона за защита на личните данни, „МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД  да събират, съхраняват, обработват и ползват личните им данни за целите и дейността на сайта, включително за маркетингови, рекламни, статистически и други законосъобразни цели.

www.zdraveto.com  не изисква от потребителите предоставяне на лични данни, които: разкриват расов или етнически произход, политически, религиозни или философски убеждения, членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели или които се отнасят до здравето, сексуалния живот или човешкия геном.

Публикуването от потребител с регистрация в www.zdraveto.com на информация, съобщения, коментари и всякакви други изявления, съдържащи и разкриващи негови и/или чужди лични данни, които се отнасят до: расов или етнически произход; политически, религиозни или философски убеждения, членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели, здравето, сексуалния живот или човешкия геном, е доброволно действие, извършено по волята на потребителя, като„МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД  не носят отговорност за такива действия. С изпращането на  информация, съобщения, коментари и всякакви други изявления, съдържащи и разкриващи негови лични данни от категориите изброени по-горе, потребителят изразява изрично съгласието си публикуваните от него лични данни да бъдат разкрити на лицата, регистрирани като потребители на www.zdraveto.com , както и публикуваните лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от „МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД

„МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД предприемат необходимите технически и организационни мерки, за да защитят данните от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.

„МБАЛ Здравето 2012“ ООД и „МЦ Детско здраве“ ЕООД  взимат необходимите мерки за защита на обработваните данни във връзка с предаването на данните по електронен път, които са съобразени със съвременните технологични постижения и осигуряват ниво на защита, което съответства на рисковете, свързани с обработването, и на естеството на данните, които трябва да бъдат защитени.

Необходимите технически и организационни мерки за защита на личните данни от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване, както и мерки за защита на обработваните данни във връзка с предаването на данните по електронен път, са  съобразени с Регламента за защита на личните данни за минималното ниво на технически и организационни мерки и допустимия вид защита на личните данни на Комисия за защита на личните данни.

4. Събирана информация и заличаване на данни

4.1. Информация за съхранени данни

Вие имате право на информация за това как се съхраняват личните ви данни. Ако това е необходимо, моля запознайте се със Общите условия на сайта или се свържете с нас чрез формата за контакт.

4.2. Заличаване на данни

За да изтриете потребителските си данни, ние ще изискаме от Вас следната информация, за да ви идентифицираме: потребителско име, име и фамилия и e-mail адрес и телефон.

5. Промени

Тeзи Условия за ползване и политика на поверителност могат да търпят промени , но правата, които са гарантирани няма да бъдат ограничени без Вашето изрично съгласие. Всички промени в Условия за ползване и политика на поверителност на този сайт ще бъдат публикувани на тази страница.+

6. Контакти

Нашите потребителите са важни за нас. Ако възникнат въпроси, на които липсва отговор в Условия за ползване и политика на поверителност, или ако желаете да получите допълнителна информация, моля, свържете се с нас чрез формата за контакт.

Call Now ButtonЗапишете час за преглед