Инфузионна терапия

Инфузионната терапия има една основна задача – да възстанови и подобри здравословното състояние на организма бързо и ефективно, чрез многопластов лечебен подход. Използвайки подходящите активни съставки, тази терапия може да зареди тялото ви със сила и енергия, да подобри здравето ви и да ви накара да се чувствате и изглеждате по-млади и по-щастливи.

За да помогнем на тялото ви да се възстанови и да достигне до най-добрата си форма, ние от Болница „Здравето“, ви предлагаме 3 възстановяващи програми:

Детокс, Енергия и Моето сърце

Преди да пристъпите към инфузионна процедура, вие ще преминете през широк набор от лабораторни изследвания и ехографии, чрез които ще открием вашите индивидуални биохимични, тъканни или дори клетъчни промени. Ще разработим интравенозна програма на база получените резултати и ще се погрижим да съхраните своето активно здраве и дълголетие. Тук и сега.

Всеки пациент е индивидуален. Затова ви предлагаме персонална грижа и терапия разработена само и единствено за нуждите на вашия организъм.

терапия програма енергия

Програмата Енергия е разработена специално за тези от вас, които:

Искат да имат сила и енергия

Искат да повишат устойчивостта си на стрес

Искат да поддържат доброто си настроение

Реализира се в рамките на 3 седмици и включва:

2 посещения при терапевт през първата седмица от лечението. Лекарят ще проведе преглед, ще проучи характеристиките на вашето тяло и  резултатите от изследванията, както и онези аспекти от начина ви на живот, които са неблагоприятни за здравето ви.

Серия от лабораторни изследвания за цялостна оценка на общото здравословно състояние.

Попълване на специализирани въпросници, които ще позволят на лекуващия лекар да открие скритите проблеми в организма ви.

7 интравенозни инфузии “Енергия” – активни съставки, които ще повишат вашата устойчивост към негативните фактори, които увреждат мозъчните клетки и нервните влакна. Ще стимулират функционирането на нервните клетки и предаването на нервните импулси и ще подобрят синтеза на основните енергийни молекули на АТФ.

Реализира се в рамките на 5 седмици и включва по-продължително наблюдение и прием на активни съставки за възстановяване на нарушените функции, както и за постигането и задържането на оптимален баланс на витамини и микроелементи. 

Регулярни консултации с терапевт през целия период. Снемане на анамнеза. Лекарят ще проведе преглед, ще проучи характеристиките на вашето тяло и  резултатите от изследванията, както и онези аспекти от начина ви на живот, които са неблагоприятни за здравето ви.

Серия от лабораторни изследвания за цялостна оценка на общото здравословно състояние.

Попълване на специализирани въпросници, които ще позволят на лекуващия лекар да открие скритите проблеми в организма ви.

Назначаване на инфузионна терапия, която ще повиши вашата устойчивост към негативни фактори и ще подобри функционирането на нервните клетки – а именно вашата памет и скоростта на мисловните процеси. Ще помогне да се намали депресията и ще подобри вашето настроение. Ще укрепи имунната ви система, чрез комбинация от природни лекарства, витамини, аминокиселини и липотропни съединения – които засилват метаболизма и стимулират енергията на тялото.

Програма Енергия е подходяща като мултифакторно лечение на пост-COVID-19 синдром.

терапия програма детокс

Програмата Детокс е разработена специално за тези от вас, които чувстват:
Безпричинна умора
Проблеми с храносмилането
Наблюдават намаляване на положителните емоции
При прекомерна употреба на алкохол и бързо настъпване на интоксикация
Ако разпознавате някои от тези симптоми, то вие се намирате в състояние, в което болестта още не е започнала или е в съвсем начален стадий и тялото ви подсказва, че се нуждае от помощ и подкрепа.
Защо ни е необходима детоксикация?
Мастноразтворимите вещества преминават през черния дроб, където се превръщат във водоразтворими и готови за изхвърляне от бъбреците. Ако тази функция е нарушена, в богатите на мазнини тъкани се натрупват мастноразтворими токсини, които вредят на нашето здраве.

Още за нуждата от детоксикация четете тук.

Курс „Интензивен“ се реализира в рамките на 3 седмици и
включва:

● 2 посещения при терапевт, снемане на анамнеза и широк набор лабораторни изследвания за цялостна оценка на общото здравословно състояние на
организма и работата на вътрешните органи.

● Терапевтът ще се запознае с резултатите от направените изследвания, както и с вашите индивидуални особености, характеристики и начин на живот. След което ще пристъпи към избор на най-ефективните за вас медикаменти и ще контролира провеждането на лечението.

7 интравенозни инфузии за черен дроб – комбинация от природни лекарства и антиоксиданти, които неутрализират хроничния оксидативен стрес в резултат на прехранване, недохранване, повишена консумация на алкохол и/или излагане на токсини от околната среда.

Курс „Реставратор“ се реализира в рамките на 5 седмици и включва по-продължително наблюдение и прием на активни съставки за възстановяване на нарушените функции, както и за постигането и задържането на оптимален баланс на витамини и микроелементи. 

  • Регулярни консултации с терапевт през целия период. Снемане на анамнеза и широк набор лабораторни изследвания за цялостна оценка на общото здравословно състояние на организма и работата на вътрешните органи.
  • Терапевтът ще се запознае с резултатите от направените изследвания, както и с вашите индивидуални особености, характеристики и начин на живот. След което ще пристъпи към избор на най-ефективните за вас медикаменти и ще контролира провеждането на лечението. 
  • Възможно е терапевтът да назначи допълнителен прием медикаменти, които да подобрят функционирането на черния дроб, бъбреците и червата.  
  • Интравенозни инфузии, включващи продукти, които подобряват метаболитните процеси, премахват токсините от тялото и доставят нужното количество витамини и микроелементи. 
  • За по-дългосрочен и устойчив резултат – терапевтът ще лекува и вашите черва, които също са чест източник на токсини.
програма терапия сърце

Програмата Моето сърце е разработена специално за тези от вас, които:

Имат нужда да подобрят работата на своето сърце

Да оптимизират енергийния метаболизъм в миокарда

Реализира се в рамките на 3 седмици и включва:

Преглед от терапевт и снемане на анамнеза. 

Назначаване на серия изследвания за цялостна оценка на общото здравословно състояние и избор на най-ефективните за вас медикаменти. Контрол върху провеждането на лечението.

7 интравенозни инфузии за подобряване на сърдечната дейност – активни съставки, които значително ще подобрят работата на сърцето, а това от своя страна ще ускори повишаването на вашата жизненост и активност.

Програма Моето сърце е подходяща като мултифакторно лечение на пост-COVID-19 синдром.

!Важно – по време на провеждането на всяка от програмите, пациентът ще бъде под лекарски контрол и наблюдение. В зависимост от анамнезата и резултатите от изследванията, всяка програма ще бъде коригирана и адаптирана към конкретния медицински проблем на пациента.

Запишете час за инфузионна терапия тук.

Абонирай се за нашия бюлетин