Болница"Здравето"- ДЕЖУРЕН ПЕДИАТЪР - понеделник - неделя 24/702/491-17-19 и 0888/90-68-11 - ДЕНОНОЩНО

Зона Естетика

Zona Estetica – здраве, самочувствие и красота!

Мисията ни е да предоставим компетентна и качествена медицинска грижа за здравето и красотата на всеки пациент според неговите индивидуални изисквания и потребности.

 

В Zona Estetica предлагаме богато разнообразие от съвременни естетични процедури на преференциални цени, отговарящи изцяло на очакванията на нашите пациенти.

При нас можете да изберете неоперативни и оперативни естетични и дерматологични процедури, извършвани от квалифицирани лекари, на които можете напълно да се доверите. Нашият екип си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за здраве, самочувствие и красота, като осигури достъп до качествени естетични и дерматологични процедури и да изгради навици за правилна грижа за кожата.

В Zona Estetcica пациентите винаги намират висок професионализъм при извършваните процедури,  специален, медицински подход и отношение към тях, тяхното здраве и нужди. Работим само с доказани марки материали и консумативи при спазване на  протоколите за приложение и изискванията за безопасност.

Осигуряваме подробна предварителна информация, така че да се чувстват спокойни и уверени в своя избор. Нашата цел е всички пациенти на Zona Estetica да  влизат и излизат с усещането, че са получили най-доброто за тяхното здраве, самочувствие и красота.

Специалистите на Zona Estetica са на Ваше разположение за консултации и записване на часове за прегледи и процедури.

Какво предлагаме?

В Zona Estetica предлагаме богата гама естетични процедури за лице и тяло:

  • Нехирургични – дермални филъри (хиалуронови, нехиалуронови и колагенови), ботулинов токсин, мезотерапия, биоревитализация, плазмотерапия, плазмагел, интралипотерапия;
  • Хирургични – пластични и естетични корекции;
  • Дерматологични и козметични процедури – пилинги, премахване на кожни образ увания и др.

В Zona Estetica  работят висококвалифицирани специалисти – лекари дерматолози и пластични хирурзи. В резултат на дългодишната си практика те притежават задълбочени  знания и умения в областта на медицината и естетиката, което гарантира ефективността, качеството и безопасността на извършваните процедури.

Имате нужда от индивидуална консултация?

Възползвайте се от БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ при д-р Бабаян.

За записване на час: 0899/32 82 82 и 0888/90 68 11.

Процедури и ценоразпис