Болница"Здравето"- ДЕЖУРЕН ПЕДИАТЪР - понеделник - неделя 24/702/491-17-19 и 0888/90-68-11 - ДЕНОНОЩНО

Защо са необходими изследвания

Защо са необходими изследвания

Лабораторни изследвания - първа стъпка към поставяне на диагноза
Лабораторните изследвания са изключително важни за правилната диагностика и лечение

Първо и най-важно е да откриете каква е причината, която е довела до наднорменото тегло и затлъстяването. Най-добре би било да потърсите компетентна медицинска помощ и да се доверите на Център за лечение на деца с наднормено тегло, където ще направят всички необходими изследвания и не само ще помогнат на детето да се справи с килограмите, но и ще Ви дадат насоки как след това да се погрижите за неговото здравословното отслабване.

Лабораторните биохимични изследвания са от съществено значение при определяне на здравословното състояние на пациентите. При наднормено тегло е от изключителна важност да се определи кои показатели са извън нормата, за да може да се определи най-подходящата терапевтична схема на лечение, хранителен и двигателен режим. В случай, че се налага да се направят допълнителни изследвания, нашите специалисти ще ги назначат.

Нашата цел е  пациентите да получат цялостна оценка за здравословното си състояние и чрез комплексен подход на опитни специалисти да постигнат здравословна и трайна редукция на наднорменото тегло.

Call Now ButtonЗапишете час за преглед