Болница"Здравето"- ДЕЖУРЕН ПЕДИАТЪР - понеделник - неделя 24/702/491-17-19 и 0888/90-68-11 - ДЕНОНОЩНО

Болнични стаи

Видове болнични стаи и условия за настаняване

Болничните стаи  във всички отделения са чисти и уютни, напълно обзаведени  и декорирани с вкус, което осигурява максимален комфорт и спокойствие за всеки пациент.  Оборудвани са с повиквателна система за контакт с дежурния медицински персонал, ергономични легла, телевизор, 24-часов безжичен интернет достъп и самостоятелен санитарен възел. Можете да бъдете настанени според своите предпочитания.

 

Такса за избор на стая с подобрени битови условия

Здравноосигурените лица имат право срещу заплащане да получат допълнително поискани от тях услуги като напр. стая с подобрени битови условия. В болница “Здравето” предлагаме  самостоятелни стаи, в цените на които се включват всички допълнителни битови условия, със или без придружител по желание на пациента.

Болните се настаняват в удобни и хигиенични стаи, като според възможностите си могат да изберат стандартна или самостоятелна стая с подобрени битови условия, гарантираща максимален уют и комфорт.

На регистратурата можете да заявите своето предпочитание за настаняване в стая с подобрени битови условия и да получите информация за таксата, която следва да заплатите.

 

Call Now ButtonЗапишете час за преглед