От 1  април 2016г. в МЦ „Детско Здраве“ на                ул. Ами буе 27 -29 няма да се извършват лабораторни изследвания! Ако се нуждаете от лаборатория се обърнете към другия ни филиал на ул. Маестро Кънев 4, където работно време на лаборатория САНА остава без промени!

Дежурен лекар (24 часа) в Болница „Здравето“

МЦ „Детско здраве“ е създаден през 2000 г. На 07 май 2013 година се откри втория филиал на центъра. Той се намира в новата болница „Здравето” в кв. Овча купел, на ул. „Маестро Кънев” № 4. Разширявайки дейността си и районирайки я в градския център, и в западната част на столицата –  осигуряваме допълнителен достъп и транспортно удобство на нашите пациенти.

Във филиалите на МЦ „Детско здраве” работят водещи специалисти в областта на детското здравеопазване, като се предлагат прегледи и консултации и за цялото семейство. Нашите предимства са диагностика, лечение и избор на филиал на едно място, на всеки нуждаещ се от услугите ни.
И в двата филиала се извършват консултации за възрастни.

Прегледите в двата филиала се извършват със записан час.

Моля, обадете се предварително !  Това ще ви спести време.

Предимствата да дойдете при нас са:

  • Високо качество на предлаганите медицински услуги.
  • Професионализъм на персонала и съвременната апаратура.
  • Бърза и точно диагностика. Не губите нерви и време в обикаляне. Всички нужни специалисти са на едно място. Точното лечение може да започне без излишно закъснение.
  • Филиал „Ами Буе ” 27 работи от понеделник до събота с предварително записване. Филиал „Маестро Кънев“ работи без почивен ден с предварително записване. Има дежурен педиатър денонощно. Всички специалисти и консултанти са на смени и на повикване.
  • Предлагаме и консултации с водещи специалисти в чужбина онлайн и на място
  • Удобно градско райониране на МЦ „Детско здраве” – широк център  и западна градска част

Включете се в инициативата ни за изграждане на нов парк!