Болница"Здравето"- ДЕЖУРЕН ПЕДИАТЪР - понеделник - неделя 24/702/491-17-19 и 0888/90-68-11 - ДЕНОНОЩНО

Отделение по обща и пластична хирургия и урология

Обща информация
Нашите специалисти
Работно време

В отделението се прилагат диагностични и хирургични методи за второ ниво на компетентност.  Извършва се  диагностика,  лечение,  оперативна и консултативна дейност на планов и спешен  прием. Работата на лекарите в отделението е насочена към модерните и щадящи  оперативни техники, предполагащи максимално бързо възстановяване на пациента и връщането му към нормален начин на живот. Отделението има три модерни операционни зали – една за септична и две за асептична хирургия, оборудвани по изискванията на съвременните европейски стандарти. Договор с детски хирург, което гарантира оперативни интервенции при деца. В отделението се извършват малки и средни по обем коремни и урологични операции, пластично-възстановителни  и естетична интервенции за подобряване на външния вид.

Отделението по хирургия и пластична хирургия заедно с отделението по Анестезиология са разположени на третия етаж. Болничните стаи са със собствен санитарен възел, климатична система, интернет /Wi Fi/.

Хирургични операции, които се извършват в отделението

Различни хирургични интервенции в следните направления :

Оперативно лечение и консултации

Конвенционални  операции при слабинни, пъпни, следоперативни и други хернии.Оперативно лечение и консултации при хемороиди, перианални фистули, анални фисури, дермоидни кисти и други заболявания на ануса и перианалното пространство. Оперативно лечение и консултации на щитовидна жлеза, тумори на кожа и лигавици при деца и възрастни.

Хирургия на млечната жлеза
Урологични операции
Пластично-възстановителна и естетична хирургия