Добре дошли в сайта на болница „Здравето“

Opening Hours : 24/7
  Contact : 02/491 17 19, 02/491 17 55, 0888 906 811

Профeсия „Да обичаш децата“

Да, има хора, които работят това, което най-много обичат. И го правят с плам, който може да накара и най-големия песимист да почувства, че не е поза.

Принципът е толкова ясен. Отказват се от много неща, загърбват доста мечти и правят компромиси – един след друг. А отплатата? Нея я търсят в детските очи и мечешките малки прегръдки, които получават всеки ден. Така работят медицинските сестри в болница „Здравето“.

Нека ви запознаем с едни обикновени момичета, с обикновени мечти и съвсем обикновено всекидневие, но с необикновено големи сърца. Ей, толковаааа големиииии – така ги описват двете разтворени нагоре ръчички, за които това е повече и от Еверест. Тези момичета обгрижват болните дечица с толкова любов, че не можем да не ви разкажем за тях, защото сме сигурна, че тя, любовта, ще докосне и вас.

В социалните мрежи има много снимки и клипчета на танцуващи и играещи с болните деца медицински сестри. Те събират популярност, а коментарите са все, че така е на Запад и при нас това го няма. Всъщност, има го и е прекрасно! Трябва обаче да го усетите със сърцето си, защото няма по-хубаво нещо за една майка от това да види как абсолютно непознати хора се грижат за рожбата ѝ и я даряват с толкова много любов, а когато понечи, с просълзени очи, да им благодари, чува простичкото: „Моля Ви, на нас това ни е работата и ние просто си я обичаме.“

Професия, хоби, кауза, мечта, наречете го както искате – извънземно е!