Добре дошли в сайта на болница „Здравето“

Opening Hours : 24/7
  Contact : 02/491 17 19, 02/491 17 55, 0888 906 811

Отделение по хирургия и пластична хирургия

В отделението се прилагат диагностични и хирургични методи за второ ниво на компетентност.  Извършва се  диагностика,  лечение,  оперативна и консултативна дейност на планов и спешен  прием. Работата на лекарите в отделението е насочена към модерните и щадящи  оперативни техники, предполагащи максимално бързо възстановяване на пациента и връщането му към нормален начин на живот. Отделението има три модерни операционни зали – една за септична, две за асептична хирургия, оборудвани по изискванията на съвременните европейски стандарти.

Извършват се:

  • Конвенционални  операции при слабинни, пъпни, следоперативни и други хернии.
  • Операции при хемороиди, перианални фистули, анални фисури, дермоидни кисти и други заболявания на ануса и перианалното пространство .
  • Ендоскопска диагностика : – колоноскопия и гастроскопия
  • Малки урологични операции –  варикоцеле, хидроцеле, фимоза
  • Хирургията на млечната жлеза. Кор биопсия /TRU_CUT/ на млечната жлеза. Органосъхраняващи операции на млечната жлеза. Реконструктивни операции на млечната жлеза включително и с поставяне на протези/силиконови импланти/ след онкологична хирургия нa млечната жлеза
  • Договор с детски хирург, което гарантира оперативни интервенции при деца

В отделението се прилага  пластично-възстановителната и естетична хирургия.  Оперативните интервенции обхващат пълния спектър в областта на пластичната хирургия. Извършват се всички операции, свързани с естетика и подобряване на външния вид.
Отделението по хирургия и пластична хирургия заедно с отделението по Анестезиология са разположени на третия етаж. Болничните стаи са със собствен санитарен възел, климатична система, интернет /Wi Fi/.