Добре дошли в сайта на болница „Здравето“

Opening Hours : 24/7
  Contact : 02/491 17 19, 02/491 17 55, 0888 906 811

Болница „Здравето“ – една сбъдната мечта

Болница „Здравето“ в София предлага на всички хора в столицата и страната обслужване съобразено със световните стандарти в болничната и доболничната помощ.  Екипът се състои от отговорни професионалисти в областта на педиатрията, анестезиологията, гастроентерологията и пластичната хирургия – лекари, които не забравят нито за миг думите на Хипократовата клетва, която са положили.

Болница „Здравето“ е медицинско заведение за всеки човек, който има нужда от здравна грижа, но тъй като ние знаем, че деца ни са нашето бъдеще, като основен приоритет в дейността ни сме заложили именно детското здравеопазване, в което включваме цялостно лечение, превенция и профилактика. Ние сме  приели за своя мисия да оказваме помощ денонощно, предоставяйки на разположение на всяко семейство дежурен специалист 24 часа, 7 дни в седмицата.

Комплексното лечение, без да се налага напускане на заведението за лабораторни изследвания, диагностика или хирургически интервенции, намалява значително стреса в семейството преминаващо през нелекия болничен период. За комфорта на  децата допринася уютната домашна обстановка в стаите, чистотата и възможността вие да сте до тях неотлъчно по време на престоя им при нас. Сестрите ни се грижат да предразполагат и успокояват детето ви, така че то да премине през налагащите се манипулации с лекота и повече усмивки.

От болница „Здравето“ осъзнаваме, че за да бъде съхранено детското здраве, за него е необходимо да се полагат грижи и превантивно. Затова създадохме услугата „Детска консултация“, която дава възможност на вас, родителите, да следите развитието на децата си и да получавате съвременни препоръки относно отглеждането им.

Към профилактиката на бъдещото ни е насочена и услугата „Грижа за детето“. Тя се предлага в няколко пакета включващи различни видове ехографски изследвания и тяхното разчитане от специалисти.

Тук, в болница „Здравето“, разполагаме с отделение по анестезиология и интензивно лечение, където приемаме пациенти от всички възрасти и градове в страната или извън нея. Те получават специализирана, консултативна и амбулаторна медицинска грижа по време на престоя си при нас. Прилагат се съвременни методи за анестезия, предшествани от преданестезиологични консултации и подготовка на пациента преди операция, които позволяват ефективна еднодневна хирургическа намеса.

Работата на лекарите в отделението по хирургия и пластична хирургия е ориентирана към прилагането на щадящи оперативни техники, целящи възможно най-бързото връщане на пациента към нормален начин на живот. Операционните зали са оборудвани съобразно европейските стандарти в областта. Извършваните оперативните интервенции обхващат и пълния спектър в сферата на пластичната хирургия – естетика и подобряване на външния вид.

В звеното по „Образна диагностика“ в болница „Здравето“ извършваме всички видове рентгенографски изследвания, които се архивират в така нареченото „пациентско досие“. Информацията в него е достъпна до специалистите участващи в лечението и наблюдението на пациента.

Стаите в отделенията в болницата са обзаведени, така че да улесняват дейността на медицинския персонал и да осигуряват максимален комфорт на човека, който е на лечение. Алармената система и възможността за денонощен контакт с лекарите и сестрите, дават на лекуващите се и техните придружители спокойствие и чувство за постоянна обгриженост от страна на екипа на болница „Здравето“.

Храненето на пациентите се съобразява с предписанията на лекуващите ги лекари.  Менютата се приготвят от пресни и сертифицирани продукти при съблюдаването на необходимите хигиенни изисквания. Предлагаме и веган и вегетариански менюта, за да се съобразим със специфичните изисквания на нашите пациенти.

Уютът, личното отношение и постоянната грижа на висококвалифицираните и опитни лекари и помощен персонал, ускоряват лечебния процес и оставят у пациентите и близките им максимално приятен спомен от престоя им при нас в болница „Здравето“.

 

Болница „Здравето“ е болничното заведение, което ни възвръща вярата в хуманното и надеждно медицинско обслужване!