Добре дошли в сайта на болница „Здравето“

Opening Hours : 24/7
  Contact : 02/491 17 19, 02/491 17 55, 0888 906 811

Начало

Дежурен педиатър 24/7

Денонощно на Ваше разположение е нашият дежурен педиатър.

Специалистите

Нашият екип се състои от високо квалифицирани, мотивирани и отговорни
професионалисти в областите на педиатрията, гастроентерологията, хирургията и пластичната хирургия.

Прекрасна обстановка

Условията в болницата ще Ви предложат така нужните за лечебния процес
комфорт, спокойствие и уют.

Работим с НЗОК и частни здравноосигурителни дружества

Болница „Здравето“ има сключени договори с НЗОК за лечение по клинични пътеки, както и с частни здравноосигурителни дружества.

Да сме на Ваше разположение е нашата мисия!

Болница „Здравето“ е първата болница в страната с приоритети детско здравеопазване, хирургия и гастроентерология. Екипът ни от висококвалифицирани специалисти в областта на педиатрията, както и успокояващата атмосфера, която сме създали, осигуряват на най-свидното Ви – Вашето дете – леко преминаване през лечебния процес.

Знаейки, че децата са бъдещото на нацията, ние предлагаме и редица профилактични пакети и услуги, който да осигурят така нужната ни увереност в здравето на най-малките.

Ние Ви предоставяме европейски и световни стандарти на медицинските услуги, лично отношение и персонално внимание. Вярваме, че съвременното и качествено лечение, проведено в комфортна обстановка, в съчетание с професионална грижа и компетентност, са от изключително значение.

Адрес:
ул. Маестро Кънев № 4 , кв. Овча Купел,
гр. София 1618

За GPS навигиране, моля, въведете № 2 или № 7 на улица „Маестро Кънев“ .

Регистратура:

02/491 17 19, 02/491 17 55

 0888 906 811

Нужно е предварително записване на час за преглед или консултация – по телефона или онлайн – тъй като всички специалисти работят по график.

Мнения на пациентите

„Благодарим сърдечно на целият екип за адекватната помощ и невероятните грижи, които положиха за нас. Желаем ви много здраве и успехи“.

22.04.2016

Мнения на пациентите

„Здраве е думичката, която всеки родител би искал да чуе за своето дете. Тук в МБАЛ „Здравето“ ще се погрижат с голям професионализъм и много грижи тази думичка здраве за бъде с вас. Благодаря на целия екип за вниманието и грижата, която дадоха на моето дете. Пожелавам ви много успехи“!

22.04.2016